Tuesday, March 20, 2012

I am JPP-ians (can't believe)

assalamualaikum
woowww
quite a long time x hupdate belog darling ni
sekarang nie dah start jadi orang yang busy
this is my first step for myself nak jadi DATIN
bhahahaha

ok ignore this thing~
last few week aku terlibat dalam PEWAJA
 PEWAJA= program kepimpinan dan watikah perlantikan JPP

sumpah weeyhhhh
busy nak mampos!
lagi2 biler aku diletakkan dibawah exco
Multimedia Dan Penerbitan

honestly aku dipaksa isi borang pencalonan utk pilihanraya kampus
bukan aku terhegeh2 pergi mintak erkk

disebabkan qada' dan qadar yang allah tetapkan
terlantiklah aku sebagai 
one of the JPP-ians kat 
sumpah x boleh percaya dowhh
Politeknik Ibrahim Sultan JB

so before PEWAJA ari tu
first task aku dalam JPP adalah
"SIAPKAN MONTAJ JPP"
what the heck

sebagai newbie macam aku nie
this is the only thing aku dapat buat...


terima kasih kepada BADAK
die masuk kan kat youtube so senang laaa aku nak upload kat blog nie

Watikah Perlantikan JPP buat kat 
JB Catering <larkin>

the hot one masa watikah
pakai tudung bawal la babess
*tudung amani <diemintakletaknamadie>

barisan kabinet JPP PiS


yang paling best masa watikah tu adalah kek
kek kitorang ada gambar kitorang la babes~~~
jangan nak jeles sangat~

kek nie gambar carta organisasi JPP



post signature

4 comments:

AR-Mujahid said...

dah mcm pro2 je ni yong..okey la ni..kalau lama2,abg rasa lagi hebat kualitinya..
Bagaimana Memilih Jodoh Yang Baik

ReYnn said...

nak kek tuhhh!!! :tlg

silvernitrate said...

hahaha sikit lagi jadi wanita umno la :P good luck babeh.. keep it up

Iena Eliena said...

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com