Saturday, February 25, 2012

sama tapi tak serupa & baby

hello!! 
it's been long time aku biar kan berhabuk belog ini
skang nie quite busy laa dgn rutin
even aku rasa bosan tp still not in the mood nk hupdate
hehhehehee

by the way...
semalam aku pergi ke 
hospital serdang
tengok adik sedara aku bersalin
yaaawwwww
aku yang sudah berusia 2* nie 
TUNANG pon belom!

my lil sis nie siap dah beranak
hahahhaha
her daughter memang superb comel
(ok itu statement melampau utk baby yang masih merah)
my lil sis tu orang kata
kitorang seiras!
heheheheh
so adalah salah satu gmbar die yg buat aku think twice
ok ada gambar aku & die aku edit sikit 
put it side by side
<==>

nampak sama x??
ok sikit laa kot~~
tp kawan aku yang follow 
cakap memang seiras
well we are from the same root~

her baby 
||
||
\/



my lil sis 
wajah ibu muda!
young parent~
see in this angle she look just like me
and i start to imagine 
this is how i look like when i'm giving birth to my children
future!

hahahahah
||
||
\/



ok this one picture aku kidnap kat fesbuk lil sis nie
her husband n her daughter



btw ini aku & my lovely BFF



p/s: when is my turn bebeh! 
can't wait laaaa

post signature

3 comments:

kecikeqa said...

lalink adeq sedare ko bpe taun?

outbound malang said...

kunjungan gan .,.
saat kau kehilangan arah ingatlah masih ada yang menolong mu
dan tetap berdoa mengharap untuk menemukan jalanmu.,.
di tunggu kunjungan balik.na gan.,.

adatopik said...

comel memang budak kecik nei,,,