Friday, September 23, 2011

raya 2011 (cerita dah expired )


obviously nie memang dah expired nyer entry kot
raya da nak hbis baru aku nk kabut2 
kalau x kerana arahan dari lecturer 
memang aku xmsok kan cerite raya tahun nie kat belog sayang nie
ok tahun nie raya agak dull sikit but still happening 
(cuti kejap jerkk sbb tu arr)
so malas nk typing banyak2...
korank tngok jer laa erk...
(external tertinggal kat ostel watermark xde )




kluarga kuih batang buruk
(sbb mereka klabu jerrkk =p )

kluarga pokok pisang
wakakaka
kluarga errmmmm ntah laaa
hahaha

ok ibu aku lg slim
fine!

anak dara n mak2 dara
hehehehheheeh

biler aku try nk jd ct nurhaliza
(sumpah geli dowwhh)


note: kalau boleh puan kasik laa markah lebeyh sikit yerkkk...
hehehhehe

according to aku nye last entry ari tu
kalau korank x bace entry lps haa pe lagi bace laaa
dok tunggu2 ape nyeeee


post signature

6 comments:

Spanar Buruk said...

auwwww retis :geleng na otograp blh :baby cntiknya retis datin..dah la datin,retis lak tu :terharu patut abg kacak sayang :geleng

Datin BERSERI said...

hahahahaha
sapa laa abang kacak tu ann =p

Jieha mohd said...

yela..org da bz stdy kn..sbb tu jarang jenguk blog..huhu..!
ainaa rinduu nohhh!!!

Datin BERSERI said...

rinduu kau gak jo~~~
waaaa
miss gilerrr

rainyscream said...

macam mak datin u jang~ ehehehe

Datin BERSERI said...

mak datin wannabe hehehhee