Tuesday, September 20, 2011

biler aku diberi esaimen yang aku xyah nk kene buat *orang terer

waaaarrggghhh
lama nye x hupdate belog nie....
berabuk siap beranai2 laaaa aku nye blog nieeee

i bz mengalahkan menteri penerangan laaaa
(suka bajet kaya)
http://www.emocutez.com

slalunye aku akan mengeluh biler dapat esaimen

"tolong laaaa asyik2 reporttt jerk kene siapkan memang sampai sem6 kerepot laa aku gamaknyeee"

"memang aku ditakdirkan hidup dan berjodoh dengan esaimen jerkk"
http://www.emocutez.com
"tidor malam aku kini dihantui esaimen dan quiz beranak plak test kemudiannyee arrrggghhh"

"otak dah jem arr ngan esaimen!! "

tapi nie first time biler aku dapat esaimen 
aku kata berkata dalam hati 
"YEEESSSS INI LAH YANG AKU NANTIKAN!!"

ok memang agak over sikit laaa kan
what ever laaa
(da nmpak da gewdixx i dah dtng)

hari ini dalam sejarah aku menaip esaimen dgnsenyuman terpancar sampai ketelinga
(senyum da mcm berok)

korank xmo tnye ke esaimen ape??


ok xyah jawab meh aku yang jawab!

esaimen minggu ini
20 sept 2011
computer application
buat blog!http://www.emocutez.com

waaaaaaaaaaaaaaarrrgghhh
xyah aku nak pusing2 pikir nak kene wat blog
boleh tross submit jerkkk rasanyeehttp://www.emocutez.com

naseb laa puan soh wat entry pasal raya
hehehhehe
yang memang aku x hupdate lagi~~~
ok tunggu jer laaa erk entry benggong
yang sudah expired tu erkkk
(dulik ape aku dah expirede ke fresshh ke janji nk hupdate)

post signature

5 comments:

Luna Chempaka said...

kalau assignment yang macam itu, LC pun laju je buat XD takde hal lah

Datin BERSERI said...

sbb tu boleh trsenyum lebor
hahhahaha

Cik Tetra said...

wah untunglah dpt esaimen buat blog..x yah nk fikir..hehe.. :D

Ila said...

wah,memmang senang giler tu...hehehe

hanis aleeya aka gadis sepi said...

I have ten. Hahaha.. syiok giler weh kena buat blog!