Tuesday, August 9, 2011

ALLAH kasik cuti lerrr




ammbboooiiiiii 
entry kali ini ada tulisan arraaabb~~
ok what ever~

perempuan x puasa @ MC allah kasik


pada pihak lelaki yang tahu kawan2 perempuan korank xleh nk puasa
xyah laaa & x perlu kot korank nak bahan2 dorank..

aku xsuka ngan dak laki macam tu!!

siyeeessllyyyyy hate giloossss

bukan sengaja kitorank kaum perempuan xmo puasa
ingat kitorank suka ker nk ganti2 puasa nie
ingat kitorank sengaja
"darah oh darah kuar laaaa aku xmo puasa laa minggu nie"
ehhh
hellllllooooo
kalau ada kesempatan pon memang nak laaa puasa full 
ingat suka2 hape~~~~

secara sengaja or tidak sengaja korank taw yang kawan korank tu tak pose korank xperlu laaaaa nak bahan2 nak perli2 OKEYYHH!!

kalau dah pompuan tu menunjuk2 die xpose itu hal die ngan allah
korank x perlu nak bossy2 kan diri korank laaa....

ini idaakk
korank dah taw seboleh2 nye nak hebah kan kat suma orang
ingat kitorank perempuan yang de 1 akal nie xde perasaan ke??
alang2 korank nak g taw suma orang
korank amik microfon wat announcement tros..
xyah nk bazir2 air liur korank nk cite satu2 kat suma orang~~
yang si perempuan yang diberi MC khas oleh Allah tu plak korank x perlu laaa nk kepoh2 korank x puasa....
wat relekss sudahh..
korank pon dok kecoh bibir nk habaq kat dak laki pasaipa~~

pengalaman hidup
post signature

7 comments:

Jejaka Terhangat said...

erkk, cite pasal darah. tp btol gak point2 yg datin ketengahkan. kalo dulu, pompuan sangat segan bila kata yg diorg tak bleh solat sbb cuti. skrg ni siap ada yg ngaku awal2 mggu ni tak pose walaupn org tak tanye.

yang laki plak suka permainkan si pmpuan kalo dia "cuti".ape punya perangai tah.ish2..

Datin BERSERI said...

:angguk
kadang2 kawan sendiri kantoi kan ketidak puasaan kite...

hmmmm
huahuahuahua

FYA PELANG! said...

betul betul. da tak segan gitaw cuti. kan ? eh eh. maranya kak db ni :P




jmpot join segmen :yes

padlie said...

Kalau budak2 mungkin leh terima kalau still kecoh pasal pempuan cuti... Kalau dah 18 tahun kat atas, tu tanda kurang matured..

ni benda normal dalam kehidupan perempuan.. Yg lelaki sebagai bakal ketua keluarga kena paham dan juga pandai dalam hal ni.. bukan buat bahan..

Anonymous said...

I just added your website on my blogroll. Really enjoyed reading through. Excellent information!

Anonymous said...

Really great article with very interesting information. You might want to follow up to this topic!?! 2011

narumi sakura said...

mmm laki pon ape kurangnye x berpuase smate2 x thn nak merokok..yang permpuan x puase die kecoh die x puase tau lak snyap