Saturday, June 18, 2011

teman blogger baru


ini entry xde makne namanye
so biler kekontangan idea
ini lah hasilnye
so
db nk perkenal kan
rakan blogger terbaru db
hehehhe
ada bape orng jerk


mereka lagi tua dari db ok
tp still cool
woooo
hahaha

yang pertama







cool babes
db jumpa dorank kat bcr

pekebende BCR tu???
pg potong pala xtaw BCR
hahahahha

nk taw pe tu BCR
kat widget db de kelip2 banner tu
haaa
kelik situ
hehehehehhe

note: qila a.k.a. sagi_gurl... ko punye kemudian aww.. 
khas punye aku kasik kat ko

post signature

13 comments:

Nurulee said...

Lagi tua. TUA?
Tega Db, :tolak

hihi btw, tengs for entry special nie. :syg

(-___-)v

miss_arale said...

auww...
terharu mak!
tapi asal sagi nye spesel???
hummmmmmmmmmmmmmmmmmmm............

Datin BERSERI said...

nie hok suma pakai simbol : sbb trjngkit bcr la tu...
hahahahaaha

Ila said...

db ni masih muda belia lagi lah ek...ha,jenguk2 blog akak yang dah kertu ni

[™محد زولفکر] Zulfakar said...

tak tau apa BCR gak

Noor Adibah Binti A.Latif said...

TQ sebab jadi follower kita yang ke 200 ;))

♥♥♥♥♥illa aqilah♥♥♥♥♥ said...

ak punyew spesel..syg lbih ko la,hikhik....;p

blogtube said...

wow... syok tu 'dapat berkawan dengan semua kenkawan di B.C.R' (saya orang baru di B.C.R) <-- kononnya lah! wuahahaha


ronda ronda bersama db@myobw...

Datin BERSERI said...

kak ila: nape xleh bukak profile akak nie ='P

zulfakar: bcr xtaw???? g lah kat prkataan bcr tu kan db da link kan...tipoo x taw :geram

adibah: 200 lucky nomb hehehhe

qila: xyah nk syng sngt laaaaaa.......

Datin BERSERI said...

obw :hoi
:hoho

FYA PELANG! said...

sangat setia tade ? :( :geram !tidak

Datin BERSERI said...

sngt setia nnti skali kan ngan sagi erk.. hehehe~~

dont worry akan ada tempat utk suma kenalan db.. heheheheh

ejoy said...

pce xda pong...