Thursday, June 30, 2011

i am who i am


i am who i am
waaaa
siyeess nye bunyik
hahahaha

this time issues is all about me
me
me
me
me

ok its bit over here
why am i write in english
woooo

"gedik aiihh minah nie nk speaking london"
ok if anyone get annoy with me
just leave this page
wahahaha

ok kali nie db just nak bangkit kan isu pasal diri db sendiri
if u are the readers who knows me inside out
you maybe know me batter
aku adalah jenis yang:-
  • gossip girl of the years
  • backstabber haters
  • kaki perli melampau
  • sayang kawan2
  • suka gelak melampau
  • suka lepak2 ngan kawan
  • kaki shopping (window jerk sbnrnye)
  • obses ngan syamsul yusof
  • obses dengan shawl
  • obses nak kurus
  • pembalas dendam terhebat
  • cakap banyak
  • buaya haters
  • suka cuci toilet
  • suka masak tp xsuka membasuh
  • cantek tp gemok!
  • suka memandu ala2 f1 racer
  • slalu xde duet ~_~
  • straight to the longkang biler bercakap
  • slalu makan tp xpernah habiskan! ^_~
  • suka pakai makeup
  • nmpk lg cun kalau pakai contact-lens


mak aiiihhhh banyak nye yang negetive dr positif
WHAT EVER!!


 
so who ever know me in person
they know how to handle the situation when it become out of control 
i am to hectic person

one more thing
now i am toooo desperate to have a boyfriend
waahahahaha
"giler desperate minah nie!!"
but i'm not toooo desperate to 'couple' with random boy

to the person who ever buat kureng berkenan dek hati aku and kawan2 aku
im warning you
you mess with wrong person!!
if u ever touch me and my babes you will get know hell before hari perhitungan 
kepada miss Q miss N and mr A
mintak maaf kerana anda telah dibuang masyarakat kerana saya
aku slalu ckp ngan korank..
ko buat hal ngan aku ko akan dapat balasan setimpal ngan perbuatan korang
kalau x aku yang balas allah yang balas

lalalalalaaa~~~
so kepada sesiapa yang agak2 pelik ngan perangai aku harap maaf yer..
i am who i am
xkesah laa korang nk mengata aku


post signature

3 comments:

♥♥♥♥♥illa aqilah♥♥♥♥♥ said...

Miss Q,miss N..miss A???siapakh gerangannyew yew???...;p

Datin BERSERI said...

hmm... miss q tngok kat older post aku yang sigiler tu.. adaa kalau ko tnogk older2 post..
kalau miss n yg minah tuuuu... alaaa yang b tu~~~

hehehehe

arepchepha said...

Yang penting awak enjoy, n ade life, n dalam masa sama bermanfaat kepada orang lain ~~~