Thursday, May 12, 2011

we dont DO CLUBBING but we know how to bring the club..

kepada sesiapa yang pernah la dalam pala otak pikir
"aku teringin nak g clubbing, nak tengok mcm mana manusia berupa kongkang nie lumpat2"


ok here we go


nie memang macam ajaran sesat sikit
tp x sesat mana arr
macam mana you olllssss yang pamakai tudung tomeyy2 sekelian nak merasai CLUBBING
tapi x g clubbing~~


hahahhahahahahaa
gak kebodohan la cara kuh
tp mmg diguna pakai oleh geng2 senget aku kat kolej
sebab kitorank perempuan takut maw pigi club
so we make our own club
(pehal aku banyak pakai bahasa nigro nie)


ada beberapa cara sebenarnye~~
cara nie memang utk mengelak kan PErabaan dan PEmaksiatan




cara pertama:_


korang g kolej mesti kebanyakan korank nie kan dah majuuuuu

dah pakei liptop
so msti nye weyhh antara korank2 nie bawak speeker utk penyedap bunyik kan kan kan~~

kolej korank mesti nye an ada WIIFII free ann
so korank download arr bebanyak lagu2 rancak ala clubbing cikit
pastu pe g..
kumpul geng la pasang loud cikit....
lampu mesti arr maw hot2 nye..


cara kedua:_


cara nie pakai kos cikit laaa...

so sapa nak take note suke korank la

ok ini yang slalu sangat sangat sangat kitorank buat

pigi mana2 pusat karoks~~

korank book bilik besar or medium make sure..

pastu pilihan lagu mesti maw rancak2
paling best kalau korank tibai sampai 3 4 jam..
syyiiioookkk weeyyhhh
tp make sure la yang g karoks tu suma pempuan and lokasi bilik mesti maw blakang2...







aku buat bnde2 nie mmg time2 bosan je weyyhh
kadang2 terlebeyh bosan kat bilik


nak merasa club kang orng ckp
"peerrrggghh minah nie pakai tudung tp kuar masok club"
ahh biasa la mulut longkang orng mmg arr kita xleh nak katop
so aku wat je la ape yang aku pikir  boleh penyedapkan jiwe raga aku..
kahkahkah




ini entry merujuk pada entry kawan kuh 
my little darlink jieha
*babes aku kopi gambar ko aww..mls search gmbor banyek2~~ =p



p/s: lantak korank nak pikir aku nie pe sbb nak sangat rasa club even aku pakai tudung..
aku nye pasal la nak bikin pe...
hahahha
agak2 korank x puas ati haaa simpan je xyah nak bising2..



post signature

3 comments:

EZAN IDMA said...

ahaa. clubbing dlm bilik air je. jerit sorg2

Jieha kriesha said...

hahah... wahhh best..suport link aku..btw aina jum clubing hahaha ! da lame xkarok!! ^^

Datin BERSERI said...

ezan: club dlm toilet x bape nk syiiookk sbb xde geng nk lumpat2 mcm kungkang...hahahhaa

jo: kat mlaka nnti arr...aloha tross la...kahkahkah
*mcm brani plak aku msok~~~ =p