Tuesday, May 31, 2011

perempuan hipokrit of the year~~ she's AF

ada perempuan HIPOKRIT contect me back~~~

waaaa gituu
pastu siap pasang spy kat FB DB...

puhhlleeezzzzz laaaaa
ko ingat aku xtaw la erk??
aku kompem taw ko akan bace blog aku yang gewdixx ini
memang aku gedik!!
so pehal ko!!!

ayat aku memang macam c*lak*
so kalau x puas ati bla arr..
xyah nak sibok2 lagi


you all bloggers DB nak citer pasal sorank pempuan nie


dulu masa DB dok kapel bercintun2 bagai munyit
DB pon bajet nak buat baek nagn Ex die
yang macam xleh bla tuu
si betino garhib tu ammbbooooiiiiiiii
kemaen baek lagi ngan aku..
dok tanye 
mcm mana DB ngan si die~~


sampai masa nak break tu pon dok tanye macam tu
kemaen baek lagi tu~~
aku pon dok bodoh caye kat tino tu~~~
sampai la aku da break....
pastu..
biasa laaa orang first time kapel..
mmang la mcam hantoo aku mlalak
then ntah macam mana..
ada la orang g taw kat aku~~
siap print skrin lagi tu
tunjuk msg si betina sundal tu ngan jantan keparat tu
wah2~~~
nk tido sebelah laaa nak peluk2 laaa
ape tu weeeyhhhhhhh
da la lagi tua dari aku..
buat perangai macam gampang
memang laaa sesuai ari tu member aku hantar msg perli baek punye~~


yang paling penting
pempuan tu xnak mengaku la plakkkk
dah kentut berbunyik x nak ngaku plak


asal laa wujud pempuan yang macam tu
sanggup buat others girl mcm nie...


aku x berdendam nagn betina tu sebab die ada scandel nagn ex aku dulu
tp aku berdendam die backstab aku
aku bengang kenape die leh buat2 baek ngan aku padahal~~~~
kureng toll..
aku bajet die baek..
tp perangai macam sampah..
aku taw la ko anak orang kaya..
tapi xyah arr nak buat perangai mcam setan~~


sirriiieeesssssssssss
ko nie memang macam tuuttttt laaa....
kenapa la ko macam gampang buat baek ngan aku dulu...
padahal ko dah taw citer....



aku dah pon lupa kan citer lama nie
dah x hingat pon

tp masa ko msg aku tadi 
aku tertanye2
and naseb baek msg ko aku x delete kat fon lama aku
so base on the nomb u msg me this evening 
i know that u want to ask me something that is not about
hye aina! hows ur life? :)
bullshit laaa
just ask me anything....
i'll be the nicer person ever you know~~



ini entry untuk lepas kan marah lama
ntah ape2 ntah aku kan~~
sapa soh tetibe muncul


post signature

5 comments:

ZalikhaZaini said...

i loikkeee!!! haha straight not bengkok-bengkok...haha

Aida Omar said...

huh..geram gak kalau jumpa perempuan mcm nie..
boleh tak di katakan mcm talam 2 muka atau ada udabg disebalik batu :)

Datin BERSERI said...

ikha: hahahha aku bajet nk print skrin je dowh msg bajet baek die tu..tu naseb muka die aku edit.....
kalau aku jahat mmg aku tarok tross muka die kat situ...hahhahahaha

aida omar: mmg geram.... da wat salah xmo ngaku lg...pakai2 sumpah2 laa..benci aww... mnyampah toll..kalau jmpa dpn mata mmg ilang idung die DB buat...hahhahahahaha

dah dtng arr jahat aku nie.... =p

missh chiorika said...

wow ..
betol2 marah nie ..
saba yea ..

Datin BERSERI said...

ms: marah sngt2.... mula2 da xde amik port da... pastu smlm ttbe jerk die dok antar msg...tnye life DB plak tu... die xde hak...da la bermuka2..... eee geram aww....