Wednesday, May 18, 2011

membuncit dgn new buddy n ikha kat IKEA...

mlm semalam memang plan nak kuar
yuupp ngan new buddy aku
kalau korank ingat entry ini

sshhhtt kitorank terbang ke ikea
(nk terbang je x beragak btol)
memang strreeesss aku sebelom pegi tu
ada ke ikha aku sampai je umah die
ting tong umah die,abang die kata
"err jap erk ikha tengah mandi"
wooooo
rasa nak bom je ikha masa tu
tp xpe sabar jelaaa

ok aku x pernah g ikea drive sendiri
memang sesat arrr kat damansara tu
si ikha nie plak direction nye...
"ko teruss jee~~~"

eeee geget pala si kepek nie baru taw


sampai je ikea
tros membuncit ngan dorank kat food court tu


woooo
memang setiap orng amik meet ball
troly kitorank memang tiga tingkat full

perhatian!!

setiap selasa ikea wat promotion 
10 pieces meet ball RM8 only~~~

lai lai lai lai lai
lps nie serang ikea ramai2
masa sampai tadi memang suma ngah lapar




lepas je membuncit ngan dorank kat food court
kitorank enter prem kat dalam ikea
bajet muka banyak duet nk beli perabut
tp 
ini jadi nya kalau hang out dengan camera


bajet chef wan~~
wakakaka




ini motif nye nak tunjuk kasut baru die
untuunngg laaaa~~



da2 memang xde motif langsung g ikea sbenarnye
memang tujuan die nk g membuncit je~~~
kahkahkah

post signature

5 comments:

ezrai hot said...

wow...
saya mmg hot...
tq bye...

silvernitrate said...

nampak ko semalam kot :P

Jieha kriesha said...

weyh ko tkr heade skli ngn layout...sepakej kot..hahaa ! btw..lawa2! aku suke :D

ZalikhaZaini said...

yehhh...ikot la jalan aku...salu terus dan lurus ajehh..kehkehh xkn sesat punyooo...

Datin BERSERI said...

ezrai: ko mmg pling hot..waa gi tuu..
linda: nnmpk xmo tegur..geget kng...
jo: bckground aku hilng smlm..tu yg aku renew...
ikha: yupp tross ke longkang..hahahahaha