Tuesday, May 31, 2011

perempuan hipokrit of the year~~ she's AF

ada perempuan HIPOKRIT contect me back~~~

waaaa gituu
pastu siap pasang spy kat FB DB...

puhhlleeezzzzz laaaaa
ko ingat aku xtaw la erk??
aku kompem taw ko akan bace blog aku yang gewdixx ini
memang aku gedik!!
so pehal ko!!!

ayat aku memang macam c*lak*
so kalau x puas ati bla arr..
xyah nak sibok2 lagi


you all bloggers DB nak citer pasal sorank pempuan nie


dulu masa DB dok kapel bercintun2 bagai munyit
DB pon bajet nak buat baek nagn Ex die
yang macam xleh bla tuu
si betino garhib tu ammbbooooiiiiiiii
kemaen baek lagi ngan aku..
dok tanye 
mcm mana DB ngan si die~~


sampai masa nak break tu pon dok tanye macam tu
kemaen baek lagi tu~~
aku pon dok bodoh caye kat tino tu~~~
sampai la aku da break....
pastu..
biasa laaa orang first time kapel..
mmang la mcam hantoo aku mlalak
then ntah macam mana..
ada la orang g taw kat aku~~
siap print skrin lagi tu
tunjuk msg si betina sundal tu ngan jantan keparat tu
wah2~~~
nk tido sebelah laaa nak peluk2 laaa
ape tu weeeyhhhhhhh
da la lagi tua dari aku..
buat perangai macam gampang
memang laaa sesuai ari tu member aku hantar msg perli baek punye~~


yang paling penting
pempuan tu xnak mengaku la plakkkk
dah kentut berbunyik x nak ngaku plak


asal laa wujud pempuan yang macam tu
sanggup buat others girl mcm nie...


aku x berdendam nagn betina tu sebab die ada scandel nagn ex aku dulu
tp aku berdendam die backstab aku
aku bengang kenape die leh buat2 baek ngan aku padahal~~~~
kureng toll..
aku bajet die baek..
tp perangai macam sampah..
aku taw la ko anak orang kaya..
tapi xyah arr nak buat perangai mcam setan~~


sirriiieeesssssssssss
ko nie memang macam tuuttttt laaa....
kenapa la ko macam gampang buat baek ngan aku dulu...
padahal ko dah taw citer....



aku dah pon lupa kan citer lama nie
dah x hingat pon

tp masa ko msg aku tadi 
aku tertanye2
and naseb baek msg ko aku x delete kat fon lama aku
so base on the nomb u msg me this evening 
i know that u want to ask me something that is not about
hye aina! hows ur life? :)
bullshit laaa
just ask me anything....
i'll be the nicer person ever you know~~



ini entry untuk lepas kan marah lama
ntah ape2 ntah aku kan~~
sapa soh tetibe muncul


post signature

Thursday, May 26, 2011

revolusi header DB

kalau korank mengikuti DB 
dari last year sanpai skang nie
korank akan nampak macam2 header yang DB da tukar

ada la beberapa blogger yang start dari DB just ada 17 follower laaa
50 follower la...
xde follower....
dulu masa baru2 nak kenal dunia blog nie
seminggu x tido malam 
nak cari layout yang cantik la 
background yang cun2
widget2 la ape jadahnye nie

biler da get matured in this arena
banyak yang DB blajar
how to decorate your own page properly 

so ini la hasil blog DB
DB pon bukan la web designer 
memang page nie pon messy gak...
hehehehe

so xmo la bebel2 lagi
ape yang ada dalam simpanan DB jela DB tunjuk kan


HEADER PERTAMA

HEADER KEDUA

HEADER KETIGA

HEADER KEEMPAT

HEADER KELIMA

LATEST HEADER


nampak tak
macam2 kan da DB tukar header
klakar je tengok header2 yang awal2 tu
masa tu
PHOTOSHOP pon x taw bende
edit pakai picnik je~~~


sian nye aku nie!!
http://www.emocutez.com
post signature

Tuesday, May 24, 2011

tips nak naek public transport kat KEY ELL

tadi aku g lah merabak kan poket kat SOGO
pergi dalam pukul 4 petang gak laa
sebab nak tross g reunion kawan2

aku pon jemput la 'FATIN LIYANA' kat umah die
*FL abah kaw!!!

sebab mmg plan nak g 2 orang
disebab kan ari ni ari biasa
dan aku bertolak pon da petang
perkara paling dirisau kan adalah 
JEMINISASI

so aku and FL pon naek la tren
ngan barang banyak2 nye..adooiiii
wooo slalunye aku nk g mana2 lepas de lesen dulu memang drive jerkk
tp kali nie aku naek trenn


waaaa...
ok ini beberapa tips la untuk korank




so mai kita mula kan tips 


tips pertama


ini memang biasa berlaku
lagi2 waktu kemuncak 
memang kadang2 korank xkan dapt duduk nye
pastu korank kene berdiri
kalau dpt berdiri kat peruk2 tren xpe lagi
bayang kan korank berdiri sebelah muka korank ketiak mat bangla
waduh waduh waduh
bau nya seperti harumnye bunga ros kala kene lanyak
so kalau korank bawak kuar perfume korank memang nampak sangt la kan korank nk menganjing mat tu
xpon kalau handbag korank kecik mana lah muat nk letak perfume korank yang 100ml tu
*tangan kat bahu mata pandang atas
so ape yang korank perlu adalah korank beli la minyak yuuyee ke or minyak cap kapak...
korank simpan dalam poket or handbag korank tu
agak2 da semerbak baw tu korank letak la bnde halah tu ke hidung korank
xde la nmpak k0rank menganjing sangat~~
hahahahha



tips kedua


kalau korank naek tren masa waktu2 klimax
memang orang nye naa'aammm
so ape yang yong leh bagi tip utk tang ini...
korank amik gerabak palng depan sekali or blakang sekali..
sebab orang ramai akan tumpu ke bahagian tengah gerabak tren


tips ketiga


aku taw korank nie bukan la baek sangat kan
kalau nampak orang tua bukan la 
"pakcik mai la dok sini xpe aihh saya berdiri"
sebab aku taw korank mesti la penat ann~~
so ape yang korank leh buat adalah
korank maen enset..
buat2 msg laaa xpon buat kol
hahhahahahhaha


tips keempat




agak2 korank nak melepas a.k.a. kentut dalam tren tp nak cover bau tengit tu
biler agak2 korank da nampak orng ttup hidung
korank pon ttup la hidung..nak nampak lagi real bkn angkara korank
korank kol sapa2 pastu korank buat2 mngadu naseb
kompem jalan nye~~~




so ini jela yang terlintas dalam pala otak senteng aku ini...
agak2 korank nak guna pakai
guna laaa....
kalau rasa macam

"peee laaa minah nie try nak sampai kan"
korank ignore kan je lah tips bongok ini..
hahahahha




post signature

Sunday, May 22, 2011

MEMBUNCIT dgn mmbr2 lama n jom layan movie~

kalau semalam excited dan
riiinnnnddooooo 

hari nie terubat laaa rindu itu....
jumpa gak aku ngan mmber2 lama kat skolah dulu

siiyeess sonok..
mula2 aktiviti kitorank 
membuncit kat kenduri...

makan memang sedap....
macam biasa aku akan makan sikit jer
*ttiiiippppooooo

ini farah~~
orng pernah cakap kitorank kembar dulu
ye ke???
hahahaha
ppffffttt~~

 







meet the future senator kat dewan rakyat nnti
woooo
ini la zulhuzaimi~~
AK= ABAH KAW!!!
kakakakaka
ini adib laa~~

here we come
gorjes sexy mexy chef~~
iqbal
alamak
sampai dr dugun semata2 utk ini~
ciiaaann nyee diee
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


lepas je membuncit kat dalam dewan
kitorank kuar ke luar dewan
sesi tembak menembak
duusshh dduuusshhh beenngg


sapa yang kene tembak 
memang shut down tross
hahahaha
sesi nie memang fave 
tapi pedihh wooo
mane tak nye..
sesi bahan-membahan

naseb baek aku leh elak2 kene tembak
almaklummlaaa
pakai baju kalis 'peluru'
hahahahhaha


ini lah aksi nye 
biler kene tembak bertubi-tubi
die senyap jerkkk
memang 'peluru' suma hala die laa..
haaa itu la hasilnye nye dr chef kiter..
*orng blakang tu~~

da macam artis da aku dorank snap spontan
waaa prasan nye aku

*source picture kat luar dwn nie dr fb group kitorank

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

after selesai tembak menembak 
agak2 sejam lebeyh
kitorank g layan movie sat
dengan baju kurung nyee aku 
na'amm
lama x jumpa kan
so kitorank spend masa sama2 laaa

sementara tunggu masok ke panggung tu
dok luar
tangkap gambar lg~~~
hahahhaha
mcm besh!!




zulhuzaimi (katanye)
bajet hero gadis-gadis
ttooiiinnnkkkk


aku pon da kureng paham aksi ini..
hahahhaha

last one..
meet the shamsul yusof
http://www.emocutez.com
*tangan kat bahu mata pandang atas
celah mana pon aku x taw
AK

today was a great day for me
thanx u guys~~~
muaxx muuaaxx
http://www.emocutez.com

p/s:lepas nie x taw la 
biler dapat jumpa dorank smula
haaaiiissshhh
dah rindoo la plak kat dornk nie~~
http://www.emocutez.com



post signature

Saturday, May 21, 2011

esok nak pergi MEMBUNCIT ngan kawan2 lama

ini entry x mnyebor namanye~~~
so aku saje nk ada entry baru nak g taw
esok nak pegi membuncit ngan kawan lama
yeeaayy 
agak 4 tahun arr DB x jumpa dorank

 riinnnnddooooooo 

nak pakai baju ape erkk esok~~
wuuuu xtaw la nak dressup mcm mana

aarrggghhh 
bagi ideaa.....

ppffftttttt

menjengkel kan laaa kann~~


korank tunggu je la entry esok erkk~~~
tengok la mcm mana muka aku jumpa mereka2 yang ala2 munyit nie..
hahahhahahahaha

adooiii
nervous laaaaa



post signature

Friday, May 20, 2011

DB dengan cinta???

SAPA NAK COUPLE NGAN DB??? 


biler aku bicara tentang cinta????
kahkahkah

lepas dengan sejarah hitam 
yang pahit macam sayur tu
*sbb pe sayur?? sbb aku x suka sayur
aku da x berani nak ungkit tentang relation

kalau ye pon aku nk IN RELATION semula
itu adalah kerana aku sunyik
dan bosan juga~~
memang xde maknenye aku nk LOVE2 ni~~~

ok
 kepada bakal DATO' BERSERI
DB nk g taw korank
jgn la simpan harapan 
nak bagi aku LOVE2 korank erkkk
kalau ye aku nagn korank pon sebab saje2


waaa giittuuuu

mengambil masa yang panjang la kot nk licin kan parut kat hati nie
*pehal aku nie bermadah2 plak..


truly heart broken~~


post signature

buntu laa.. sapa nak tolong~~

xde pasal aku nak ajak kawen kan
sebenarnye DB nak menyatakan
baru2 nie banyak invitation kenduri kawen
paling aku x sabar biler mmber aku yang pertama kawen
waaa giituuu

punye la excited 
aku siap tempah baju tuu..
kaler pink...
x siap lagi
adooiii harap2 sempat la siap baju 

benda yang paling merungsing kan skang nie
nak bagi ape erk hadiah kawen
penat pikir nie
sapa2 leh tolong kasik idea~~
suda fening la nie~


ini la kawan aku nk kawen tu
4 jun nie
waa sumpah excited

smoga berbahagia ct~~~
post signature