Friday, March 11, 2011

stalker or new friend??

begitu perasan betol
biler aku bajet fofuler 
bajet ada yang nak stalk aku
hahhaha
WHAT EVER!!

aku suka dengan kehadiran stalker
sebab
ia menjadikan aku lebeyh fofuler
membuat kan diriku ala2 diva
*prasan lebeyh~~ tumbuk kang..

biler orang add kat fb
aku maen approve je
malas nak bossy2 sngt tngok profile orang tu
so biler kehadiran stalker pon aku x prasan
(eee lagi statement bejet prasan)

kepada kebanyakan new friend aku kat fb or new follower aku kat blogpage
jika anda salah sorank dari stalker2 yang dtng untuk menaek kan fofuleriti aku
terima kaseh
i love u all...

da da da
sumpah entry bajet prasan
baek aku end kan je entry nie
kang muntah darah korank bace plak nnti
kakakaka

sebelum terlambat!!

dah vote yong blom???
cpt2 vote..
pleeezzzz~~

ciss xguna toll
memperguna kan blog btol aku nie


post signature

3 comments:

wanythyra. said...

yeahh , na v0te lagi buleh ? hahaa

Dr Love said...

saya cuba nk jadi hot, tak tak boleh laaa...xde sape2 stalker yg sudi jengah sy setiap hari ke...

Datin BERSERI said...

wanythyra: boleh2 thnx dear vote kan ari2... love u lah..

drlove: saje je abng nie....sabar jelahh..hahhha..nie entry mmg untuk perasan sornk2~~
kakaka