Monday, March 14, 2011

Show Me Your BFF Contest

another contest yang aku join~~
asyik join contest je...
tp xpernah menang
hahahaha
ahh lantak la~~
ok la aku xmo buang masa

kali nie contest yang dibuat oleh
blogger peberet aku
NURULBADIAH LAI
awesome!!



ini banner contest nye



syarat2 pernyertaan:-



1: Terbuka kepada followers blog "Because She is NurulBadiah" .so sekiranya bukan followers..anda perlu follow terlebih dahulu sebelum menyertainya.


2. Korang kene Copy Banner/Gambar contest diatas dan Paste kn dekat entry contest anda.Kemudian korang Kena letak Banner/Gambar Contest diatas di SideBar Blog Korang and Link kan Banner tersebut ataupun link kn kat bawah Banner tersebut ke Blog Because She Is Nurulbadiah.
2. Korang Kena buat entry pasal " Show Me Your BFF Contest" dimana korang kena letakkan link ke Blog ini didalam entry tersebut.

3: Entry Korang hendaklah disertakan dengan Sekeping Gambar bersama BFF korang xkira berapa ramai pon berserta dengan sedikit kata-kata dibawah gambar tersebut.

Ayat anda harus bermula dengan:

Dear Nurulbadiah Lai,
bla..bla..bla..(tell me in short about your bff)

4.Tagkan Kepada 4 blogger yang aktif and make sure diorang tahu telah Di Tag.

5. Pastekan entry Contest yang korang buat diruangan komen dekat entry ni..

6: 2 pemenang akan dipilih berdasarkan gambar bersama BFF yang paling menarik..hadiah misteri menanti seperti Dress dan shawls.

6.Tarikh tutup: 15 April 2011

(PENYERTAAN ADALAH TERHAD)

Jom join ramai2 sementara saya masih kaya bulan ni:P

(nampak sangat pemalas kan copy paste masok dlm scrollbox je)


ok....
skang nie plak untuk gambar yang dipertaruh kan~~

nie gambar yang aku amik kat blog die

Dear Nurulbadiah Lai, ini bff yong yang memang giler2.
even perkenalan kitornk baru nak masok 2 tahun tapi yong rasa macam dah lama sangat kenal..
walau pon die nie agak buruk berbanding yong...kakakaka
tapi yong sayang giler kat die....
die lah orang pertama yang yong tegur kat kolej dulu...xsangka kitorank leh jadi BFF..tapi biler kitorank bergurau memang macam nampak musuh ketat dah 20 tahun..
hahaha....kalau orang xkenal kitorank memang kata kitorank dah boleh bertumbuk kalau berkomen2 di FB..tapi hakikatnye kitorank bergurau je pon..wakakaka...
banyak yang kitorank buat sama2..sampai kene hendel orang yang sakit mental kat kolej dulu...
pergi mana2 pon kalau boleh berdua je...ape2 pendapat or story baru memang akan melalui die..
kepada miss siti intan baizura... ilove you babes....



untuk 4 orang yang yong nak tag kan:-




post signature

4 comments:

Cik Tetra said...

wah!!! bestnye contest ni!! nak join,,thanks 4 tagging!! (^__^)

Datin BERSERI said...

hehe..
yg pling best hadiah die la...

Norfa said...

gud luck

Nurulbadiah Lai said...

dear
thanks 4 joining..
wish u best of luck..

done check ur entry