Friday, March 4, 2011

perkara yang paling bosan masa BLOGWALKING!

ini hanya sekadar expresi diri
ada gak arr sedikit2 unsur condemn kat sini
but ini just sekadar luahan

benda paling aku benci
ketika BLOGWALKING

paling atas yang aku letak

1-LOADING 
series~~
paling BENCI
kalau aku pg page yang loading
memang rasa macam nak rebus je lappy sendiri
bayang kan
macam nak tunggu telur menetas loading nye
punya la berat page tu..
bkn sebab ape
gambar kalau boleh suma kenalan die nak letak kat side widget
pastu kalau boleh suma yang ala2 cute nak place...
pastu mulalah habis GB modem aku

2-AUTO WIDGET
ini adalah salah satu punca loading gak
auto widget ni samalah macam 
mp3 or video
actually BW nie kadang2 aku buat masa tngok muvie
so biler tunggu loading macam nak tunggu telur menetas
aku minimize and watch movie dulu
pastu setelah loading kedengaran kesumbangan lagu2
haiiyaaa
dulu aku pon macam tu..
tp setelah aku rimas aku pon remove
lgi macam glitter2 yang marque tu
lebeyh kurang arr...

3-WIDGEO
widgeo erk?
entah ape ntah nama die
biler g page orang tu
kuar window laen widgeo..
eeee....
punca lagi GB aku berkurangan
pppfffttttt..


4-GAMBAR
ok jangan salah paham erkk
bukan gambar pada post yang aku x suka
tapi 
gambar yang diletakan kat side widget
haiiyoyoyo..
bak kata sorang abang blogger drlove nie
macam agensi cari jodoh dah
kalau gambar die stakat loading 100kb xpe la
nie kalau satu gambar 300++kb
4 gambar dah 1.2mb
xke sakit otak aku nak loading page berat macam tu
punca lagi GB modem aku habis
haishhh
kalau kat post tu bagi aku still ok la
sebab itu ape yang die nak cerite kan
errr paham x??
kalau x paham buat2 paham dahh~~


p/s: kepada yang terasa tu minta maaf ye~~
weerrkkk
post signature

13 comments:

Dr Love said...

adeh.. sekali nama den naik la pulak !!!!!!

SheY PuLL said...

heheheh btl 2...
kluy boleh kat page kite 2..xpyh la nka letak benda2 yg mnegarut...

JOM jengah blog saya... Ade orang tipu saye!!! (http://sheypull.blogspot.com)

Datin BERSERI said...

drlove: naseb abng ingt kan yong dulu..
kakaka
sheypull: btol..mengarut merimas kan je...

Cik Jierah said...

blog saya tak berat hahahaha. kan kan kan??

gigiAriEma said...

hohoho.gigi dah paham.. :)
page gigi load lama ke tak erk?

cik nurussalwa said...

yeah.. u hv points there..
setuju..
-_-"

KinosKoko said...

setuju sangat...tapi sebab nak bw, kdg2 relakan je gb modem aku dikikis

Jannah Miho said...

haha.sokong2! :)

Dr Love said...

kalau abg x ingat kn,mesti blog yong jd blog cari jodohkan.huhu ~

azharr said...

blogger yg masih baru mmg camtu diorang belum faham semua tu. takpe kita tolong ingatkan diorang..hehe

HATYCIKNUURUL said...

hai,.thanks snggah kt blog CN td,.hehe,.eh,blog CN berat x?,.tkot la,CN bkk sndri oke,dpt kt korg,xkuar lgsung,.hah!,xke naye tu?,.hehe,.

btw,nice entry,.folo u,.

kau kesah ke?? said...

tu lah kan. kadang-kadang rasa cam malas nak bukak kalo loading berjam. eh? ada ke?

Amalia Hatta said...

hai, saya blogger baru. singgah2 la blog saya, rasanya tak berat kot. hehe. tapi mmg sokong lah, certain blogs tu sangatlah serabut pening kepala -_-" oh btw, followed you :)