Tuesday, March 22, 2011

makan dan makan dan makan lagi!

hari nie ikha ajak aku pg klcc
bajet nak cari kerja..
ye arr U pon bukak bulan 9 nnti
so alang2 tu keje la..
sampai je KLCC..
mula2 attack food court level 2
pastu food court level 4

aku makan SUBWAY..
perrrgghhhh kenyang la
ikha plak makan pancake
pastu aku nampak ikha sedut pancake macam sedap
aku order choc wafer belgian 
peeeerrrrgggghhhhh
dip dengan mapple syrup
memang terangkat la weyhh

after that memang si ikha nie wat kepala
kap lam ya nga
ahh malas arr keje!!
cehhh
buang tenaga btol
xpe la lepak la kat KINOKUNIYA
belek2 buku tapi x beli..
pastu maen tangkap gambar plak kat situ



lepas tu g lah jap window shopping
memang x window la jawab nye
hahahahahahaha

masok kedai ini beli kedai itu beli
haisshhh kopak aku

pastu bajet nak balik tross
singgah kat aunty anne plak
beli plak roti aunty anne
lagi mencekik ngan smooties biru nye
menukarkan lidah aku and ikha menjadi biru
ala2 monster taw x~~
(bayar parking giler mahal RM10.50)

balik tu citer pasal nasi ayam yang sedap kat keramat
MASH nasi ayam
alang2 bercerite tu tross pergi singgah
ya allah
mencekik lagi
last skali memang harapan la aku nak habis kan 

hahahahhaha
biler balik tadi nampak adek ku dah menapak kat umah
die kata die lapar
ok pergi lagi kedai makan singgah makan
makan la tauhu bakar
hahahahaha
dah macam tong sampah dah perut aku hari nie
baru semalam happy turun 8kg
haiyoyoyo~~~


so petang nie memang nak kene pegi gym balik la
jumpa lagi coach pendera tu
hahahahahah
sabar je la~~



post signature

4 comments:

Ila said...

bestnyer turun 8kg...

synchronous said...

mcm mane nak kurus..hehehe aina follow blog aku :P http://silvernitrate31.blogspot.com/

Anonymous said...

[url=http://debtreduction.creditcompliance.com]Debt Reduction[/url]

nelly said...

Nelly suka makan ~

=='