Thursday, March 10, 2011

KOTEX..aku n vote??? please~~~

aaaaaaaaaaa

ini siries~~~
ok btol ke aku eje...
so what ever je la...
yg penting
main point die

pleeeezzzzz
vote for me
im begging u all..
hahahaha
dah mcm ape ntah

ok..
biler mmg xde keje
aku pon sesuka jiwe joint 
kotex fresh face
yeke nama kontest die mcm tu
ok what ever
so skang nie macam nak minx simpati blogger2 sekelian untuk vote yong..
pleeezzzz

KOTEX

ini link untuk vote yong





korank pon boleh menang kalau vote
(ayat pancing)


xsilap aku
pengevote terbanyak pon boleh menang
so ape lg...
vote la..
hehehehehe
pleezzzz




post signature

7 comments:

wanythyra. said...

Oke akk , saya na t0long vote nie untuk akk :) na v0te bnyk2 b0le ta?

Ila said...

ok,dah vote dah

Datin BERSERI said...

thnx sudi vote sekalian...
hehhehe

Dr Love said...

wah !!!!!!!!!!! follower sudah mantap sekarang niiii

Datin BERSERI said...

drlove: hahaha...
sabar jelah...
nasihat abg gak.. :P

Nadhirah-chan said...

hahaha gud luck yer awak :)

... said...

as salam..
hoho~
comel je cara tarik perhatian blogger untuk klik

=)

ok, 1 kali klik, datang komen kat sini

HARI Ni Sangat Padat

peraduan kotex? ok2, klik~
kli~