Thursday, March 17, 2011

aku cikgu tadika?? funny rite~~

ape korank wat lepas SPM dulu?
mesti la keje kan
ade yang dok umah je
aku pon keje gak
hehehe
laen dari yang laen keje aku nie
untuk seorang yang baru je lepas SPM dulu
aku g taw mesti ada yang kurang caye
dengan prangai aku ala2 hantu nie
mmg kurang mngambar kan pekerjaan aku dulu

aku dulu kerja
cikgu tadika
hahahahaha
sampai sekarang biler aku g taw orang
orang tak caye
eeeeeee
sabor jelaa


first week keje aku da ilang suara 
untuk tempoh yang agak lama
sebulan kot rasanye
minggu pertama 
bisu tros~~
xleh kuar suara langsung
punye la degil budak2 nie
kene marah pon chillex je
jerit2 pon dorank sengeh je
ya allah
memang susah nak jadi cikgu tadika nie
nak kene hendel budak yang kuat nangis
yang biler aku ajar huruf xmo bercakap
ya robbi
allah je taw perasaan tu~~
susah la weyh
tapi enjoy kot
naseb baek la aku nie suka ngan budak2
memang xla susah nak jaga dorank
lepas je keje aku x blik tross
tunggu la my beloved ibu balik keje sekali
so dari tengah ari tu sampai petang 
memang aku dok bilik baby n toddler
wangi la bau minyak baby 
biler dorank tido aku ke bilik toddler 
toddler tu budak yang pandai jalan tapi x pandai cakap
macam tu la
baby n toddler kene asing
kang memang lenyek baby2 tu kene pijak
seronok~~~
even kadang2 pusing gak dengar baby2 nie nangis
aku pon seronok gak curi2 makan nestum baby2 tuh
hehhehehe
sedaapp woooo~~
hahaha

nie antara diva tadika dulu
actually yang 2 dari kanan tu adek bongsu aku
hehehehe
cikgu kepada adek sendiri~
ada hari2 tertentu dorank nie akan mandi dlm pool plampung
thats why dornk pakai sexy2 gini

ini stock yang 
paling susah dengar cakap
degil2 suma
tp aku sayang dorank nie



biler klass dah habis xde keje nk buat
aku pon layan dorank maen mak2
sbb tu leh ada paper crown kat pala adam n mira tu
hahahaha


nie baby fav aku..
tomey kan..
kakak die pon lagi tomey.
sampai skang aku wat picture die jd wallpaper fon aku
hope nnti dapat anak macam nie laa..
hahahaha




post signature

3 comments:

wanythyra. said...

Ckikgu tadika , hehee .
nice , akk ske budak2 kan .
tue laa jadi guru tadika :)

ZalikhaZaini said...

aina jadi cikgu tadika ajar budak2 mencarut..hahaha

Nurulee said...

hehehe ada x bdk2 trbuang air dlm kelas? xD