Monday, March 14, 2011

ahad yang bosan and model mengejut??

tadi petang agak kebosanan la plak dok umah
so aku ajak la adek2 kesayangan ku tengok movie
kemaen seronok lagi tuh
bajet nak tengok merong mahawangsa
tapi apakandaya
bawak budak2
so aku tengok citer 
big momma
g la makan dulu sblm movie..
sebab seharian aku xmakan ape2
lps makan aku ada kan sesi window shopping
memang syok arr sampai seratus hahh kene telan..
bajet window je
tapi aku bedal shopping sekali

yeeeaaahhhh
best2
lps je tengok movie
bajet nak blik tross
tapi singgah la kejap ke kedai accessories 
nak cari bow untuk shawl aku
singgah la kekedai korea nie
barang die memang mantap la weyhh
superb giler
memang cun2
aku pon tengok2
pastu owner kedai tu nampak aku pakai bow kat kepala
die kata menarik and 
die tross soh aku pakai suma bow2 yang de kat kedai die 
and tangkap gambar aku
hahahahah
klakar dowh muka aku tengok suma gambar2 tu
muka terkejut~~
eeeeeee....
malu i taww
hahaha
tapi yang best nye aku dapat 30% diskaun
sebab rela jadi model tangkap muat..
and aunty tu kata
lagi skali aku datang die akan bagi diskaun yang sama
aku perasan
kedai tu dari dulu x pernah buat sale
so bagus laaa
lepas nie aku leh la cari accessories yang cun2 kat situ


nie gambar je yang sempat aku snap masa aunty tu excited sangat2
kakakaka

post signature

7 comments:

wanythyra. said...

Waa , nice laa akk , cute .
Bertuah dapat diskaun .
Cool laa sis :)

miss husna said...

wah...chomel nye die :)

Datin BERSERI said...

wanyhyra: thnx dear~~ diskaun tu bermakne aw..hekhekhek

misshusna: time kaceh (^_^)
*blushing2

ZalikhaZaini said...

kau bajet kau cunn!!! kahkahkahkah...

Datin BERSERI said...

dah nampak arr orng yang paling kuat jeles ngan aku~~~
kahkahkah~~~~~

ko jeles la tu ka kan??
wweeerrrkkkk
da mmg aku cun

lg ayat bajet..

cik EPAL said...

comell =)

Datin BERSERI said...

Cik epal???
Adakah benar...
Omg2....

Arrgghh...
X kusangka..
Tocey2 ckp i comel..
Kahkahkah

lg ayat bajet...