Thursday, February 10, 2011

Contest "Owh, So Wonderful!" by Sophie Al-Yahya

salam sejahtera..
sari berita utama..
sari dari litle india
and 
sari dari gulatis silk house
ok2 stop~~
dah start merepek
berbalik pada entry..
ini second contest yang aku join..
by sophie al-yahya
its about 
Owh, So Wonderful!!




ape yang nak diwonderful kan bagi aku?
hmm..
mari pikir~~
(baru nak pikir padahal entry dah buat)
haaaa
ini die~~~

O
W
H
S
O
W
O
N
D
E
R
F
U
L



gambar nie boleh aku cakap wonderful sebab ini gambar gonjeng aku and the geng wat aksi ala2 ultraman yang tengah berkemas nak balik umah..
ini adalah gambar yang diambil secara sorok2.sebab takut warden nampak..
yeahh kalau diasrama memang minggu balik adalah minggu terbaek sepanjang zaman..
gambar nie amik pakai fon..skali lagi berani mati untuk create moment yang bagi aku agak wonderful
nie masa dah nak akhir tahun..
ala2 nak periksa akhir tahun bulan puasa..
masa nie memang aku tengah demam tp sebab member2 aku yang pala agak mengila buat aku hilang rasa sakit..
wooooo
syiok dowhh...
bulan puasa hari kedua puasa kitorang dah menyalak2 nyanyi lagu raya..
semua lagu kitorang tibai..
sampai budak dorm sebelah pon join venture sama.
tu xpe lagi..
budak aras atas dan blok sebelah pon tumpang sekaki nyanyi kuat2..
nak tergelak kalau ingat masa2 lalu..
dengan masalah ahli dorm yang agak ttuuuttt...
kitorang still lagi boleh cool..
yang paling penting kitorang satu BLOK still keep in touch..
isn't it wonderful
hahaha
ada bnyak lagi gambar tp bnyak yang sensored sebab xpakai tudung..
kuang kuang kuang.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Tarikh tutup:
20 Februari 2011


Syarat-syarat contest:

||

\/

 


1. Tak wajib jadi follower. Tetapi saya tidak akan bertanggungjawab jika anda ketinggalan sebarang update contest ini.
(checked) 
2. Mestilah seorang blogger. Kalau menetap di luar negara pun boleh. 
(checked)
3. Letakkan banner contest yang dilinkan terus ke entri ini di sidebar dan entri anda sepanjang contest ini berlangsung.
(checked)
4.Tajuk entri anda haruslah : 
Contest "Owh, So Wonderful!" by Sophie Al-Yahya
(checked)
5. Tag 3 orang rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu.



♥ shaqinah



♥ hanun hamizah



♥ shanisa sabri





post signature

5 comments:

kay yea said...

gd luck yep~

eh cmne datin wat yg laz sekali tue yep? :D

Sophie Al-yahya said...

hye datin...datin? dah kaya dah boleh beli chocolate byk2 nie..hehe.

btw, thanks for joining this contest k. Wonderful~ noted!

Good luck! =)

nabila faryzza said...

jyeahh! hidup FATANAH!! :)

Datin BERSERI said...

yee hidup FATANAH~~
hidup fefe n nono juga~~
waaa
rindu la kat ckgu2
trutama SASA~~

shaqinahruhaizad said...

haha.gudluck weyh! tp ak xphm sgt ngn contest nie.tp watever la.HAHA