Wednesday, February 16, 2011

anti-lelaki buaya!!

ini gak memoyokan diri
kawan aku cakap 
skang nie ko asyik wat entry pasal love je la aina..
make something difrent like before


ahh tp aku x heran
ada member aku laen plak cakap
aina,lelaki nie ada 2 fasa aww
fasa pertama
fasa mendapat kan
contoh nye before dapat or baru2 dapat memang die akan jadi yang terbaek dalam hidup kau..die akan jadi antara syurga2 yang ko bakal rasai.
janji2 nya suma manis2 blaka...bak kata orang taik pon rasa coklat. gunung pon nampak macam bumper..cinta punya pasal~
then aku cakap ye ke babes,,
macam heaven je babes??


nnti blom habis lagi~~


fasa kedua 
fasa da dapat~~
fasa nie agak memedihkan..biler die dah dapat ko..die da wat ko tangkap cintan nagn die die mula waste kan ko..ko mrajuk or what ever akan tak diendah kan~~die akan start mengeluh ngan ko~senang cite x dihargai la..


perrhhhhh
biar betol babes~~
menakutkan je
ke ko saja reka2 nie nak takut kan aku


aku bukan nak takut kan tapi nak kau bersedia nagn segala kemungkinan yang bakal mendatang dan jangan menyesal nanti


ok
mula2 
aku amik endah x endah je bnde nie..
then
taaarrraaaa
it's really happen
subahanallah
benda yang aku takut kan telah terjadi


dulu masa mula2 bercinta
perrggghhhhh
lautan api sanggup diredahi
siap berenang lumba ngan naga


sanggup lakukan ape sahaja
berjanji setia
sehidup semati
xkan persiakan


wah wah wah wah
memang seperti syurga la gamaknye
hakikatnya
itu hanyalah janji2 lelaki buaya


aku mula2 ingat kan ini semua teori orang yang putus cinta
rupanya memang wujud keadaan seperti ini..


hahahahhaa
yang paling xleh bla 
masa mula2 bercinta dulu ann
biler mrajuk
perrhhhh
sedaya upaya die nak pujuk janji kan pelangi kembar lapan untuk aku
(yang bab pelangi tu reka2 je ok)


tp biler dah lama2 tu
ayoyoyo
ayat macam nie pulak kuar
"da xyah arr nak mrajuk2 nie..b xreti nak pujuk orang"


kah kah kah kah
padan la muka aku
dulu orang bagi nasihat xmo dengar
ye la kan dulu baru2 nak rasa heaven kan
skali~~
paaannngggg~~~~
setepek kene ayat buaya tembaga berupa manusia laaa....


yang lagi klakar kalau aku ingat kan sampai skang nie
"lepas bb xkan ada mana2 perempuan boleh replace n mungkin da xmo kapel2 nie"


peerrrggghhhhhhh
ayat manis doowwhhh
rasa diri dihargai
wakakakaka
sekali
ddaaaannnnggggg
ada kol masok g taw aku
"woi ko taw x die da de gurl laen and masa korang kapel dulu die msg ngan perempuan laen pakai sayang2 and rindu2an nak bagi bukti nnti aku email kat ko~"
tuuttt tuuuttt tuuutttt
nombor yang anda dail telah tersekat2


hahahahaha
cukup lah sekali aku jumpa buaya macam nie
yang point penting nye weyh~~
kawan2 die pon bersepakat sekongkol bersama menyatakan kesetiaan die
padahalll~~~~


tteeetttt ttteeetttt ttteeeetttttttt


perhatian!!
jika anda menjumpai buaya yang terkeluar dari sungai serawak menyerupai manusia
sila laporkan kepada bahagian anti-buaya secepat mungkin
buaya ini tidak makan anda tetapi makan hati anda untuk tempoh yang panjang
mungkin seumur hidup
buaya ini dikatakan berada die sekitar selangor dan  kuala lumpur


terima kasih lah kepda pelapor aku yang setia tu weyh~~
kalau x kerana dia mungkin makan hati lagi la aku skang nie


siyess weyhhh
dulu~~~
macam naek unicorn lah weyh masa die lafaz kata2 yang bagi aku skang nie bajet romantik
tapi 
sekarang
macam naek buaya la ngan sisik2 die lagi masa tuntut janji sampah die tu
kalakar arr
aku rasa kalau jumpa la buaya tu skali lagi rasa nak gelak terbahak2 la tengok muka and terkenang ayat2 die yang bajet pure habis tu


giler lah weyh!!
dah macam arnab hah aku nak menaip nye nie...
taip sambil gelak2~
senyum macam gampang ingat pasal buaya tu~~


bagi aku
biarlah hukuman karma jatuh sendiri
duuussshhh atas pala die
biar die rasa mcam mana sebulan lebeyh aku nangis macam ape ntah dulu..
tp skang nie da x nangis dah
sebab~~
what point nak kenang janji2 binatang buaya tu weyh!!!
hahahha


ddaaanngg daannngggg ddiiinngggg ddoooonnngggg


mula lahh aku rasa happy sikit
biler kawan2 aku banyak bagi nasihat
and datang beberapa orang yang cuba2 curik hati ku lagi
tapi kali ini
bakal aku siasat kat jabatan perhilitan sebelum membuat ape2 keputusan

yyeeeaaaayyyyhhhhhh
the end of story
anti-buaya


post signature

3 comments:

Aq Waeda,,, said...

lelaki mmg camtu,,,,
and jgn percaya kt lelaki,,

"anti buaya too"

shaqinahruhaizad said...

hahaha.ak setuju SANGAT2 psl fasa2 2! dasar jantan! eeeeeee..bencinyr! ak pon turut skt aty cm ko dow.haha

Datin BERSERI said...

waeda= yess jgn percaya kat laki

shaq=fasa 2 tu memang wujud and lelaki nie pengambil kesempatan yg trok!
kalau ko bnci aku sejuta kali benci!
wakakaka