Thursday, February 24, 2011

ada orang nie....tapi aku plak......

ada orang nie
buat blog because nak nama
peerrgghhhh
another alternative nak jadi artis ke??
hahaha
WHAT EVER!!
(kuar dah ayat gedik aku)

tapi aku plak..
wat blog sebab suka2
bosan kan
so taip je la pe yang terlintas dalam pala otak nie
sebab tu~~
ada entry merepek merapu meraban
(nie kalau ikha bace kompem kene kondemn nie)
tp sapa2 yg sudi coment je la...

_________________________________________

ada orang nie
tulis entry 
and hope feedback die
ala2 macam siti nurhaliza wat entry
paham x??
maksudnye comment berderet2

tapi aku plak...
lantak pi la orang nak koment ke x
aku menulis bukan mengharap feedback
kalau dapat feedback dari anonymous yang trok 
haaaa lagi trok
better la xde dari dpt komen mcm celaka
_________________________


ada orang nie...
suka la dok mengata orang 
pakai nama anonymous
pehal weyhh??
lu gentar ke nak tunjuk muka buruk lu
sedap dok ngata orang xsedar diri

tapi aku plak...
kalau xsuka diam je la
tengok page die banyak kali
tapi dalam hati
eeuuuwwww
"pa la dia nie dok mrepek hahh?"
x suka tapi pergi gak
nak muhasabah diri
(btol x eja tu..ahh lantak~~)

___________________________________________

ada orang nie
kalau nak citer kat page
wat entry pakai ayat cover2
bajet nnti blogwalker cakap
perrgghhh
"sopan la die nie~"
(padahal hantu gak mat/minah tu real nye)

tapi aku plak...
g mam**s la..
aku nak taip pe aku suka
nak carut pe aku suka
page aku
bukan korank
yang lagi best 
entry2 pasal anti-buaya
peerrgghhhh
puas hati la menaip 

_______________________________________

ada orang nie
cakap kat aku
eleeehh minah nie
tangkap gambar banyak close up kat muka
bajet comel la ttu
(yg comel tu aku sndiri tambah)
kuang kuang kuang

tapi aku plak...
bidas
biar arr
camera aku bukan korank
jeles arr tu
aku brani close up muka je
sebab
muka aku xde jerawat or bintik2 hitam
wwweeerrrrrkkkk 
jeless jeless jeless jeless
(da kuar arr ayat terencat)


sapa x suka ngan entry aku..
da pi maen jauh-jauh
post signature

9 comments:

Aq Waeda,,, said...

heeeeeeeee...good entry yong,,,lantak pi la org nk ckp ape,,just be yourself!! aja-aja fighting.. :D

sAsyA said...

i loike wahahaha

nk komen sila
kalau nk kondem pon lntak la

blog aku sukati aku
xsuka xyah dtg hee~

ZalikhaZaini said...

haha..of course aku nak hentam ko punyee..peluang emas mane buleh di lepaskan..haha weyhhh..aku no point sekarang..hee

Datin BERSERI said...

waeda: yup~~ fighting for blogging~~
(series xde kene ngene =p)

sasya: yeee i loike too. condemn la kalau brani~~ bak dtng sapa branie conndemn2 yong nie..
btol tu blog aku..lntk jari jemari ku yang cantik2 nie la nk taip pe~~
hehhe

ikha: ko aku da taw da mmg nk hentam aku kaw2 nye...ko tngok ko kha..untung tennet slow je..kalau x~~ mmg page ko aku bom..
wakakakakka

Cik NuRuN said...

heee . sukka laa entry kamoo :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam..
banyak orang banyak ragam

cik anum said...

sy berblog ganti diari.
harharhar ! :D

yana halim said...

hoho...sempoooiii....akak suke...

Wanzi said...

suka ke tak suka ....tetap singgah juga.... nice entry guys...