Saturday, January 8, 2011

aku benci blogger yang~~~ :-

ok 
this thing might be too annoying 
but facts yeah..
im going to be way way way annoyed

aku x suka blogger yang :-

  • memperkotak katik kan blogger laen
  • condemn blogger laen punye personality
  • guna nama blogger2 hot utk naek kan rating
  • kutuk2 blogger laen untuk naek kan rating blog sendiri
  • kutuk xberhagak untuk naek kan trafic
memang la ada kebebasan bersuara dipage masing2..

tp korank x sedar ke..korank dok condemn2 orng korank pikir korank bagus..
isu terhangat sekarang nie SHAWL..
ape masalah nye...
yang korank dok sebok hal orang pehal..
yang aku lagi heran nie..yang x pakai tudung pon condemn orang pakai shawl..
pppfffttt.....
what the heck!!!
adoii
timbang la balik korank tu ape!!
x puas hati tengok orang tu pakai shawl da arr
xyah arr follow blog die n xyah arr sebok2 nk g page die lagi
sbenarnye korank nie nak ape kutuk2 orang
nak bagi nasihat pon xyah arr terlalu 
straight to the longkang jari jemari korank nk menaip
sesuka je kan..
aku bukan menaip membela sebab aku pon pakai shawl tp ini kenyataan..
kitorank pakai shawl bukan korek account bank korank..
bukan seret kad kredit korank.
yang sakit hati sangat pehal!!
lagi yang xleh bla
 biler ada yang buat entry gampang kat blog sebab nak naek kan rating trafic
ape nie..
jangan la wat orang macam nie..
x kacau korank pon kan~

sorry sangat2 jika melampau
atau
ada yang terasa!!
post signature

4 comments:

Aq Waeda,,, said...

yup2,,,waeda pon ade bace entry yg tulis psl shawl ni,,pehh menyirap betul,,dah la.,gune gmbr blogger len tnpe kebenara,,what the fish,,
suke hati kiteorg la nk pakai shawl ke,,ape ke,,,jge tepi kain sendiri sudah,,
i like ur entry!!

Datin BERSERI said...

mereka nie out of idea nak menaip kat blog n nk naek kan rating masing2~~

aisYah (", said...

fuh2~sabar2..hehe

patutnye kal0 d0rg nk tegur, kne la dgn cara yg el0k..

nak menilai pun kena la menilai dri mereka sendiri dulu kn..

aish~xsuke gak org yg nk naekkn traffic dgn cra cmtu..

Dr Love said...

Salah ke entry saya mcm tu. maaflah kalau entry saya ni membuat ada manusia yang terasa ya. Maaf sangat2.

http://drlove9779.blogspot.com/