Monday, November 22, 2010

macam2 jenis orang la~~~

hari and semalam macam2 la aku depan ngan manusia..
fuuuhhhh
xpaham aku dengan perangai manusia yang pelik2 nie...

orang PERTAMA:-
_____________________________________

ade gurl nie
mcm benci sangat ngan aku..
padahal aku x penah pon tegur die kat kolej
bkn kata tegur....
senyum pon x penah..
ye laaa aku xkenal xkan nk senyum xtentu pasal
lagi2 orang x suka kite..
citer die...
sebab aku kenal ngan boyfriend die dulu..
errr actually ex boyfriend....
then die kata aku la penyebab dorank break...
heelllloooo!!!!!
xde keje aku nak takel BF orng..
memang la boyfriend die tu good looking la jugak..
tp aku bukan jenis nk rampas2 nie....
and die x puas hati....
sebab aku masih berkawan ngan ex-boyfriend die tu.....
pastu perempuan tu anti house-mate aku....
boleh plak pandang kitorank suma samapai tertoleh badan tu...
ya-ALLAH...
ape~~ la salah aku...
berkawan pon salah ke.....
memang konsep lelaki and perempuan x boleh berkawan ke.....
and perempuan tu plak xpuas hati biler tengok boyot jumpa aku kat kolej
boleh plak jerit2 dari bililk die..
heyy kak cik jeless ke??
house-mate die plak da arr pakai kete muscle....
pastu x puas ati plak biler tengok aku drive kete aku..
yang paling xpaham..
perlu ke ko tunjuk protes sampai letak kon kat kete aku....
adoiii......
konon perngkid~~`
yeerrkkk...
as long as you have a boob...
ko tu still considered as a girl okey!!
and the most important is..
dalam i/c ko still perempuan...
xde nye orng kat JPN tu nk letak jantina ko tomboy ke lesbo or what ever you called it..
ALLAH jadikan makhluk die sempurna..
asal lahh nk ubah2...

orang KEDUA:-
______________________________________

yang ini pelik die tersangat la pelik
boleh plak fitnah aku...
adoii...
ko kalau nk publisiti murahan jangan lah sampai fitnah aku..
ko kene ingat sikit..
ko tu junior...
nak berlagak gengster depan aku..
tp masalah nye
biler this typical girl jalan sorank2..
xberani pulak nak pandang aku..
aku just tunggu je die pandang aku..
x berani pulak ko kan!!
kolej nie cantek buat uniform..
pakai la ngan proper.
awak tu bertudung kak cik..
saya pon pakai gak t-shirt kat dalam uniform..
tp jangan la unbuttons baju awak tu depan lelaki..
adoii...
student lelaki pon x buat macam tu...
dorank pon taw manners kat kolej macam mana..
kalau ko panas skali pon tunggu la sampai dalam bilik...
tengok!!
ko fitnah aku pukul orang maki2 orang 
skang nie ko dapat nama buruk kat kolej pasal attitude ko tu
and the most funny part 
masa die jalan ngan kawan2 house-mate die
boleh plak die cakap ngan aku..
"bajet cun~~ je"
kenape??
ko pandang aku cun ke sampai leh kuar ayat tu..
hahhahahahaha
memang kene setepek balik arr..
you mess with wrong person...

orang KETIGA:-
_________________________________

ini adalah sisewel
kalau true follower.
maybe korank perasan kot citer2 b4 this pasal sisewel nie
new story biler b4 raya hari tu..
miss jamie (head department of industrial electronic)
cari die satu kampus..
xjumpa katanye..sisewel nie hilang kan diri..
adoiii
miss jamie tanye salah orang la...
mana ade sisewel tu hilang..
ade je kat level 8 ostel nie...
aku xpaham la ape die buat kat kolej nie padahal 
not even a single class she's attend...
tapi die punye kerete 
still park there at kevel 1 for the whole week.....
tadi kat kelas ade la classmate aku nie cerite
die malu giler biler ada junior nie bagi taw 
yang sisewel nie mengaku 
that boy actually her ex-bf
OMG!!
why despereto sangat ke??
yes memang xleh tipu la kalau cakap boy nie x hencem..
memang boy nie good looking...
chiness look la kata kan..
tp melampau la sampai simpan gambar boy tu 
and buat folder ex-bf
and boleh plak die story kat junior sem1 
ckp die nie rapat ngan most good looking guy kat kolej..
eeeyyeewwww~~~~
sedar la..
budak lelaki pon panggil ko tu BH!!
(BH tu rahsia la..hehehe)
______________________________________________

memang aku jahat so what!!!
siapa2 yang x suka entry aku boleh bla....
to the stalker??
jangan marah2 korank yang gatal2 bukak page aku sapa soh 
kan dah terbaca entry sakit hati~~~
wakakakaka



5 comments:

Aleeya Fishess Maison said...

haha. bese la aina. manusia ni macam2 ragam.
macam lawak pulak bce enty aina ni pasal perangai manusia ni. haha :)

Datin BERSERI said...

taw xpe..
mmg lawak....
kalau housemate kitornk bercerite mmg gelak sampai keje satu ape pon xjalan..
hahahhha

hanun hamizah said...

saye taw apa itu BH.. hahaha =]

Datin BERSERI said...

hanun..shhhhtt
rahsia2...
hahahaha...
jgn dedah kn...
hahahha

aNaYaNa said...

hai datin berseri..hehe..

alaa..manusia memang catu..asyik dengki jer ngan orang lain..
dye rasa dye banyak kurang ler 2..hihi..

nice to frenz witeyu..:)