Sunday, October 17, 2010

aku menyesal

WTF
OMG
ahhhh...
i cant believe what happens around me~~~
si giler tu buat hal lah...
die cakap bukan2..
dah arr aku tolong ko!!!
aaa
malas nk citer arr..
first aku tolong ko ..
ko tuduh aku macam2
ko cakap aku bawak ko pegi hospital mental siap dah pakai baju putih 
nk sangat ke??
pastu ko cakap aku seret ko
ko ingat aku larat ke nk seret ko berat badan dah mcm tong
ko cakap aku sepak terajang ko!!
kalau aku xde nye nk sepak terajang..tetak tros pala ko tu
pastu aku maki2 ko~~
langsung x erk!!!!
sumpah
aku menyesal kenal ko seumur hidup aku!!!!

ko ingat aku xde keje lain ke asyik nak menyusah kan idop ko..
ko ingat aku suka ke nk kenal ngan ko
sepanjang aku kenal ngan ko..
macam2 bnde aku kene aww..
tanggung suma salah ko!!
weyh minah giler!!!
lps nie ko ngan aku mmg dah xde ape2..
lps nie ko datang bilik aku.
memamg penyapu sambut muka ko!!
xpon kasut tumit bai tu kang sampai kat pala ko.
biar btol sikit pala otak ko tu~~
dah arr giler..
buat2 hilang ingatan..
ngaku je lah yang ko tu mmg mental..
nk menyusah kan idup aku nape!!!
kata x kenal aku...
tibe2 plak "ko kan kawan baek aku"
??????????????????????
WTF is going on!!!!!!!
aku dah xpaham dah ngan si giler nie!!!
eee.........
sumpah macam nak pukul je die sampai mampos..
rileks yong!!!
ko x giler mcam si giler tu kan yong!!
huhh..
xtaw lah ape lagi drama yang bakal die create lepas nie..
and aku hope sangat2 aku x involve even one inch..
oh my fucking dior
aku xleh menulis kat sini.
kang si giler tu stalk aku kang..
haaaa..
xke panjang lebar lagi sitkom nie!!
hahaahah

angry Pictures, Images and Photos
p/s: kalau nk berkawan siasat latar belakang 
jgn tersilap pilih kawan mcm aku
kawan ngan orng giler~~

3 comments:

hanun hamizah said...

cam kenal jew. haha. knapa dye cmtu?

Datin BERSERI said...

sbb die giler...
eee geram taw hanun...

ct citct said...

hahaha....aku tau sape...si Qistina 2 mmg baget je..nk cr phatian la konon...tp mcm bangang..mmg da sah MENTAL.........