Sunday, October 31, 2010

what a bored weekend~~

huhhh...
bosan la 2-3 hari nie...
hmm...
just semalam je aku g umah kepek 
de kenduri..
parent die nk g haji..
hahha
pakai kemain la vouge
tp
hampeh aku kene dok dapur bungkus lauk yang x habis..
aku datang macam mak datin 
last2 kene wat keje
ikha siap tukar baju lgi tu..
hahaha..
aku dok dapur pe lagi..
asyik meratah je udang sambal petai
sedappp
hmmm
ari nie pulak ....
here i am at my lovely collage..
tomorrow got class to attend...
yeayy
get back in my
blue uniform..
huhuhu
report x siap lagi 
and 
aku kene submit esok..
waaa
someone help me~~~
skang nie plak aku rasa lapar sangat
and
menunggu kepulangan 
cik siti intan baizura
pulang bersama2 mcdonal yang dikirim..
huhuhu



Friday, October 29, 2010

BLOG award


hehehe..
lately nie aku bnyk received blog award...
haha..
and thank you to all the blogger2 
yang dah tag yong utk award...
and this award i have made it by myself to all blogger...
and the award goes to:-
and many more..
(xlarat nk taip sbnrnye)
hehehhe
ok blogger2 yang melawat ke blog yong  leh amik award nie...


free to get it....

Wednesday, October 27, 2010

MODEL?? OMG~~

model??
haishh 
biar btol weyh~~
tp nie series..
hahaha
ada ke td kat klass 
miss shanaz n sornk lagi miss x taw sapa
tibe2 panggil aku utk tangkap gambar..
huhh
untuk ape??
laaa
untuk promotion kolej kat paper~~~
OMG~~
is that true~~
im going to be on paper..
but the bad thing is..
its a mandrin paper..
huhh
no one will notice me..
nanyang siang pau..
hahaha
naseb baek la aku make up dulu g klass td..
kalau x...
xke buruk wajah aku nie..
weee
hahaha
klakar2~~~
orang laen sibok canang diri model
last2 aku yang kene panggil..
(prasan jap)
teruja..
lama dah x wat shooting..
dulu kecik2 slaloo la gak~~
heeee


Monday, October 25, 2010

lagenda budak setan??? WTH~~

OK 
this entri xde kene mengena pasal movie or the series lagenda budak setan (LBS)
ok2 nk start story nie..
hehehe..
ingat x lagi entri aku pasal minah sewel bajet ilang ingatan..
yes that girl..
actually mmg that sewel girl satu klass ngan aku kat kolej nie..
OMG 
boleh x bayang kan..
AND...
satu kolej dah mula bercerite tentang sisewel tu~
kan die kata die ilang ingatan..
but the wierdo thing is 
she came to the class this morning..
ahaaa
so now die dah ingat semula la kan..
weeee
kene kutuk je die tu skang nie...
yang paling x leh bla
bile aku n classmate blik dr break td nk naek lif
then tengah berdiri tu nmpak lak minah tu
plahan2 kitornk kuar n lri ke lif blakang..
even jauh kitorank sanggup asal x naek satu lif ngan die..
dornk kata 
"takot berjangkit"
hahha
n pling sian biler
"sapa jadi balak die nnti jadi macam lagenda budak setan"
hahah
and aku balas
"ok lah tu sbb nnti die wat plastic surgery..kot2 leh lawa pas nie"
hahahha
and aku dah start jd jahat balik~~
sian minah tu..
drama die tu terbawak2 sampai ari nie 
no ones believe on her..
sapa nak percaya kat minah yang mmg psiko~~
hahaha

p/s: ada x sape2 volunteer nk jadi hero utk this typical girl~~
hilang ingatan tp pg clubing~~
haishh...

x S U K A

aku x suka!!
kenapa ada lelaki yang perlu anti-perempuan.
sedap kutuk sana sini..
ko ingat ko bagos sangat..
yes mmg perempuan ada satu je akal n 9 nafsu..
so what!!
arghhh..
and sorry to say..
kami kaum hawa bukan la teruk sangat.
post nie bkn la pasal orng keliling aku 
tp 
utk lelaki yg gelar kan diri nye mr. K..
oh shitt...
condemn gurl yg make up la
x paham la perangai gurl nie macam2 la..
hey you..
yes you mr.K~~~
who you think you are!!
nk condemn orng perempuan nie...
you have to remember
that you live in this world disebab kan orng yg bernama perempuan
lantak la orng tu nak pakai make up ke
over dress ke
or so what ever they wanna do~~
yes..
maybe you got a thousand of followers...
jgn la nk isu kan sangat isu peremuan nie..
hey
were too sensitif k~~~
yes as you know were too sensitif..
bak kata ko di blog ko
"perangai perempuan mmg ssh utk difahami"
and i wanna see
kalau2 ko kawen or tak one day~~
anti perempuan konon!!
huhh
loser!!


p/s: this post are not about people who are follow my blog or people who i know..
post nie nk lps kan geram sbb terbace satu blog mamat nama k..
yg dok anti sangat perempuan~~
benci aww orng yg x appreciate perempuan nie

Sunday, October 24, 2010

blog reward from NANA FARHANAH

 yeay...
i got this from:
thanx to nana farhanah
 love it soo much...
hahaha....

Port Dicks0n

yeah~~
imback here at my lovely collage...
sooooo sad..
sbenarnye balik kolej awal sebab td check out kluar dr hotel pukul 12..
so balik tros kl singgah bangi antar aku kat kolej..
akhirnye dok sornk2 dalam bilik..

cerite di pd:

best sngt2 sbb ramai balak kacak..
mana x nye sbb ofis ibu buat treasure hunt..
(RAPIDKL)
ramai mamat technician ada..
huhhh 
kacak2 semuanye.
ape kan daya aku x sihat..
huuuu
xpe2...
and more exciting things is 
aku jumpa KAK MAEY..
senior kat teknik gombak dulu..
senior yang paling baek...
hehehe....

to zalikha zaini jgn jeles ehh 
haahhaha
kat PD hujan la..
so aku x dapat nk mandi pantai or mandi kolam..
hehhehe
jgn ingat aku x reti berenang..
aku amik klass berenang dr darjah 4 dulu aww...
sampai form3.
ingat nak sambung form4 tp masok skool tenik plak..
heheh..
skang nie nk sambung pikir busy la plak..
hahaha

p/s: best gak arr pd even orng kata pd xde bende,,
hehehhe

Thursday, October 21, 2010

R E D H A





my lovely friend has post it on her blog...

the story is all about herself..
series aku jadi takot...
aku hope this thing will never happen kat aku..
aku yakin boyot akan setia...
but the true thing is aku still takot...
but aku akan kuat kan hati..
insyaallah 
kalau dah ditetapkan jodoh oleh yang maha mengetahui
aku redha je...
setiap manusia telah ditetapkan jodoh..
sebenci mana pon manusia tu kalau telah ditetap kan jodohnya
xde ape lagi yang boleh kite elak kan lagi...

p/s: nonoi kuat kan hati ko ye~~

Tuesday, October 19, 2010

B O S A N

monkey 2 Pictures, Images and Photos

YES!!
aku kebosanan nie
xde klass la kata kan...
smalam pon kelas pagi jer..
ptng tido..
mlm td bkn nye tido dok adjust2 blog nie~~
skang nie xfeel nk tido 
tp aku bosan giler nie..
haishhh
xpe2 
malam kang plan nk g sungai merab.
nk makan kat situ..
dengar cer ada orng nk belanja aku.
weeee
sonok2....jimat wang la jawabnye..
harap2 jadi la..
dapat ilang kan bosan...


Monday, October 18, 2010

lose focus~~

pagi tadi klass..
series giler aku ngantok!!
waaaa
dalam klass
mmg meraban arr aku..
naseb baek la leh fokus..
dah arr subjek nie pening sikit..
ngan perut berdondang sayang.
aaaaa
series aku lapar + ngantok
n 60% je focus td...
naseblah miss tu terlupa die dah ajar topik tu..
so leh arr carry lagi..
mmg la tulisan die pon menarik~~

01010001110011%&*#@$%(pening)


morning feel~~

good morning~~
hehehe
jap gi aku nak pegi klass..
tp ada plak masa kan nk tulis blog..
sbb
bosan tunggu sampai waktu klass..
hehhehe
ok lah aku nak out maw ke kelas..
eye liner from loreal
blusher from mac
lip balm from skin food
everything set..
then i can go to class now..
weeee

cicak!!!

once upon a time~~
ehem2
mic2 one two three...
hehehe
kali nie aku nk cerite tentang cicak~~
bkn cicak man..
or 
keturunan cicak
tp....
orng yang alah pada cicak!!
kuikuikui..
APE???
sapa yang takot cicak tu??
orng tu ada lah tuuutttt
hekhekhek
die lah orng yang paling aku cinta
rupa nye takut ngan cicak~~
weee
thanx to his housemate
membongkar kan suma nye
video boyot ketakutan 
hahahaha
ok2 
lets stop it...
vidoe tu corrupt..
so aku xleh la nengok gmbr tp suara tu yang penting!!
die jerit macam anak dara..
hahahha
thanx to his housemate~~
reveals the true faiesal~~~


Gecko Lizard alphabet animated gif Pictures, Images and Photos


kata2 percuma: padahal aku pon takut cicak!!

Sunday, October 17, 2010

aku menyesal

WTF
OMG
ahhhh...
i cant believe what happens around me~~~
si giler tu buat hal lah...
die cakap bukan2..
dah arr aku tolong ko!!!
aaa
malas nk citer arr..
first aku tolong ko ..
ko tuduh aku macam2
ko cakap aku bawak ko pegi hospital mental siap dah pakai baju putih 
nk sangat ke??
pastu ko cakap aku seret ko
ko ingat aku larat ke nk seret ko berat badan dah mcm tong
ko cakap aku sepak terajang ko!!
kalau aku xde nye nk sepak terajang..tetak tros pala ko tu
pastu aku maki2 ko~~
langsung x erk!!!!
sumpah
aku menyesal kenal ko seumur hidup aku!!!!

ko ingat aku xde keje lain ke asyik nak menyusah kan idop ko..
ko ingat aku suka ke nk kenal ngan ko
sepanjang aku kenal ngan ko..
macam2 bnde aku kene aww..
tanggung suma salah ko!!
weyh minah giler!!!
lps nie ko ngan aku mmg dah xde ape2..
lps nie ko datang bilik aku.
memamg penyapu sambut muka ko!!
xpon kasut tumit bai tu kang sampai kat pala ko.
biar btol sikit pala otak ko tu~~
dah arr giler..
buat2 hilang ingatan..
ngaku je lah yang ko tu mmg mental..
nk menyusah kan idup aku nape!!!
kata x kenal aku...
tibe2 plak "ko kan kawan baek aku"
??????????????????????
WTF is going on!!!!!!!
aku dah xpaham dah ngan si giler nie!!!
eee.........
sumpah macam nak pukul je die sampai mampos..
rileks yong!!!
ko x giler mcam si giler tu kan yong!!
huhh..
xtaw lah ape lagi drama yang bakal die create lepas nie..
and aku hope sangat2 aku x involve even one inch..
oh my fucking dior
aku xleh menulis kat sini.
kang si giler tu stalk aku kang..
haaaa..
xke panjang lebar lagi sitkom nie!!
hahaahah

angry Pictures, Images and Photos
p/s: kalau nk berkawan siasat latar belakang 
jgn tersilap pilih kawan mcm aku
kawan ngan orng giler~~

Tuesday, October 12, 2010

not in the mood

esok ada quiz electronic..
at first mmg ada smangat nak study
tp a bit ngantok arr...
ingat nk tido jap n bngon lps tu..
then sbb salah klick everything become worst....
hmmm...
da arrr...
im totally not in the mood....
xmo study~~~

sad Pictures, Images and Photos 
 p/s: series bkn sengaje

Monday, October 11, 2010

ertikatahati.blogspot

OMG!!!
my babes~~
she almost get it....


my little BFF...
die sempoi n happening giler vavi~~~
hahahaha
study kat UIAM..
mmg sbenarnye study situ utk buat cukup syarat nak jadi pilot
ada ke muka brutal dapat course law
hahaha
ofcoz la die tukar
kpd accnt
 ari jumaat ari tu aku g umah die
tido sana..
jmpa kat mid valley...
kat umah die kitornk mengila di pagi2 buta..


jam tu menunjukkan 3.40 pagi ye blogger2
lapar nye pasal kitornk selongkar dapur kat umah kepek nie
cr lah megi n kami pon masak megi di pagi2 bute..
 mmmmmmm
lazat~~~



pelik x nape xde gmbr kitornk kat megi2 tu..
sbb nye kami x bertudung masa tu..
hahahaha
mmg berborak smpai pukul 5++ pagi..
lepas menikmati juadah syurga nie
kitorank pon tido..
zZzZzZzZz
...............................................................................................
esok nye plak..
mmg lah citer die bngon pukul 1...
terlajak tido
tp pukul 11.20 pagi BOYOT  kejot kan aku..
"kata nk pegi klcc"
hehehe
citer die tido balik arr..
hahahhah
lps zohor kami berangkat ke KLCC...
weeeeee
nak tengok wayang..
yessss...
citer antoo..
TIRAN: mati di ranjang
perhhhhh
mmg menakut kan..
hahahahha
ini lah ikha si kepekk~~
*kepek adalah......
teeetttt rahsia...
baru2 nie kan die kata..
die teringat kat ex die smula..
and secara x sengaje ex ikha adalah senior BOYOT kat teknik dulu..
and 
hari nie ikha sedaya upaya utk memenangi hati syahid smula
hope die berjaya..
b4 this lama dorank kapel..
hmmm...
harap2 ikha berjaya menangi hati syahid smula..
and 
aku lah tukang penjodohan mereka..
hahahaha...
CAIYOK!!

cute monkey Pictures, Images and Photos


UPDATING

monkey Pictures, Images and Photos
ok semua..
updating k
bkn dating
ahahahaha
 xde mood la 2 3 hari nie nk update blog sndiri
nie br ada mood smula..
heee....
Baby Monkey Pictures, Images and Photos

Thursday, October 7, 2010

KEJAM!!!

tengah ari td aku bengang giler 
biler aku dengar news dari one of my bff
bout our bff...
kejam nak mampos laki tu..
ko just nak maen kan mmber aku je!!!
ko ingat ko kacak ke nk maen kan orang..
mujur lah bff aku nie nak layan ko..
da arr x kacak...
gusi je besar..
huhhh...
marah nie!!!
x patut si gusi tu buat bff aku mcm tu...
kau dah bersayang2 ngan die..
and last "kita just bestfriend"
WTF is going on..
she gave you everything..
EVERYTHING!!!!
but kau yang bajet romantis kere sumbang 
boleh plak cakap macam tu..
n the worst thing is 
rupa2 nye si gusi tu just gave to his friends his phone
malas nk reply kata nya..
weyh!!!
dulu kau yang terhegeh2 nk kat bff aku tu..
skang ko nk cakap la yang die yang terhegeh2..
untrusted man!!!
yes you can't be trusted..
angry monkey Pictures, Images and Photos ~Mr Gusi!!!~